Chocolade
Chocolade bewaar je het beste op een donkere koele plek. Ergens tussen de 14 en 18 is het beste. Dit kan een keukenkastje of -lade zijn. Het belangrijkste is dat je de chocolade NIET in de koelkast bewaard. Chocolade neemt heel snel geuren op en in een koelkast waren veel geurtjes rond. Daarnaast kan chocolade niet goed tegen temperatuurschommelingen. Je hebt het vast wel eens gezien, chocolade die wit uitslaat, dit is het gevolg van temperatuurschommelingen. De chocolade wordt hierdoor niet slecht maar het tast wel de smaakbeleving aan.
In het kort:
Koel en droog bewaren tussen 14 en 18 graden
NIET in de koelkast bewaren
Bewaren in de verpakking of in aluminiumfolie/ziplock zakje
De chocolade die we gebruiken heeft het Cocoa Horizons keurmerk. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens.
verkoop@chocolateriemauritsz.nl
0115-562 306
06-114 947 79